http://crossfitnaarden.nl/feed/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rss/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rdf/ http://crossfitnaarden.nl/feed/atom/
Menu

Rosita Hagen (Fysio)

10-10-2014, 09:50

Mijn naam is Rosita Hagen, sinds 2013 werkzaam als fysiotherapeut als zelfstandige. Na zes jaar gewerkt te hebben als fysiotherapeut onder de naam Veel Beter, kom ik vanaf 1 januari uit voor mijn eigen praktijknaam FitFysiek gevestigd Almere.

Ik heb in de afgelopen jaren gewerkt met sporters in verschillende takken van sport van Nederlands niveau tot Olympisch niveau. Zo heb ik gewerkt met de sporten judo, shorttrack, powerlifting, weightlifting, bodybuilding en fitness.

Na de geboorte van mijn zoon in 2018, heb ik de topsport vaarwel gezegd en ben ik mij meer gaan richten op regiolier en fanatieke sporters. Om iemand zijn ding weer te kunnen laten doen met mijn hulp, is het werk waar ik de meeste voldoening uit haal. Blessures verhelpen, technieken in training te verbeteren, sporters iets leren over rust, voeding en ademhaling is hét werk, waar ik mijn tijd in wil steken.

Vanaf oktober 2019 heb ik samen met Crossfitbox Naarden en World of Weights, de handen in 1 geslagen om de zorg te kunnen bieden aan de crossfitters. Om ook elke crossfitter, blessurevrij, fitter en beter te maken.

Ik ben elke maandag van 17.00 tot 18.30 op de crossfitbox aanwezig voor behandelingen en een inloopspreekuur van 30 minuten.

Meer informatie? Neem dan contact op met mij via whatsapp (0622707357) of je trainer.

Tot ziens op de Crossfitbox.

Dit bericht is gesloten voor reacties