http://crossfitnaarden.nl/feed/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rss/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rdf/ http://crossfitnaarden.nl/feed/atom/
Menu

Sharon Veerman (Coach)

10-10-2014, 09:56

Coaches CFN 2017 (31)

Zoals velen ben ik met CrossFit bekend geworden via het internet. Steeds meer mensen gingen deze sport beoefenen en ook werd ik geïnspireerd door de ‘fitgirls’ die ik destijds op social media volgde. Ik werd dus ontzettend nieuwsgierig, maar was ergens ook wel bang om dit te gaan doen. Tot die tijd was ik voornamelijk erg gedreven aan het fitnessen. De oefeningen waren mij dus niet geheel onbekend, maar het gymnastiek, cardio en groepsgedeelte maakte me toch wat terughoudend.

Uiteindelijk won mijn nieuwsgierigheid het en was ik na mijn eerste les al verkocht. “Wat een uitdaging is dit en wat een energie krijg ik hiervan.” Wat had ik al die tijd gedaan in de sportschool? Door in een groep te trainen werd ik juist enorm uitgedaagd en werd ik ook wel met m’n neus op de feiten gedrukt wat betreft mijn conditie. Sinds dat moment ga ik met veel plezier naar de box om alles uit mezelf te halen, maar ook voor de gezelligheid die het met zich meebrengt.

Ik probeer dit enthousiasme aan iedereen over te brengen, omdat ik het heel belangrijk vind dat je plezier beleefd aan het sporten. Daarnaast is het ontzettend leuk om de progressie te zien bij de leden. Dat geeft veel energie.


Ervaring:

CrossFit Level-1 (CF-L1) trainer

Weightlifting Course Lev-1 & Lev-2

Fitvak Trainer A

Dit bericht is gesloten voor reacties