http://crossfitnaarden.nl/feed/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rss/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rdf/ http://crossfitnaarden.nl/feed/atom/
Menu

Power Yoga

08-04-2015, 23:30

Yoga en CrossFit:

CrossFit Naarden biedt een speciaal CrossFit Power Yoga programma aan om jou als ‘CrossFitter’ nog beter te kunnen ondersteunen bij het bereiken van je persoonlijke sportdoelen.

Dit unieke programma vormt een basis om de belangrijkste CrossFit bewegingen te versterken. Tijdens de lessen wordt er bij de diverse yoga houdingen een koppeling gemaakt met de bewegingen die je maakt in de CrossFit. Na het volgen van deze lessen merk je al snel dat je alle onderdelen uit een CrossFit WOD (Work Out of the Day) versterkt en je zo nog meer plezier haalt uit je trainingen.

Daarnaast biedt het beoefenen van de yoga lessen nog meer voordelen als; een betere ademhaling, stressvermindering, een groter concentratievermogen, stimuleren van een positieve stemming en een betere gezondheid.

Yoga en wedstrijdtraining CrossFit:

Naast het CrossFit Power Yoga programma is er ook een speciaal programma opgesteld om je voor te bereiden op de professionele CrossFit wedstrijden. Tijdens dit programma leer je niet alleen de aangeleerde technieken nog beter in te zetten, maar ook je mentaal goed voor te bereiden en je focus te bewaren. Dit kan natuurlijk ook in teamverband, waar rekening wordt gehouden met de individuen en met hoe je als team nog beter kunt presteren.

Wil je ook profiteren van de vele voordelen van CrossFit Power Yoga?
Meld je dan nu aan door contact op te nemen met CrossFit Naarden.