http://crossfitnaarden.nl/feed/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rss/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rdf/ http://crossfitnaarden.nl/feed/atom/
Menu

Kickboksen

11-12-2015, 12:13

Bij CrossFit Naarden bieden we ook zaktrainingen, dit zijn trainingen waarbij we verschillende stoot en trap technieken gebruiken alleen doen we dit alleen maar op een bokszak en dus geen fysiek contact tussen de deelnemers. Deze trainingen zijn uitermate geschikt om een sterk en strak lichaam te ontwikkelen, maar zorgen ook voor een goede coördinatie en uithoudingsvermogen.

Je wordt uitgedaagd om nieuwe technieken aan te leren en meer contact met je eigen lichaam te krijgen. Tegelijkertijd werkje aan flexibiliteit en mobiliteit, trainen we tussendoor krachtig lichaamseigen oefeningen, als Push-ups en Squats. De zaktrainingen zijn voor iedereen toegankelijk, wel hebben we een gevorderde les en een beginners les, zodat het voor ieder niveau uitdagend blijft.

Zaktraining is een explosieve training en heeft een zeer grote positieve impact op het lichaam, zowel in kracht en conditie als het verminderen van stress, maar is bovenal gewoon erg leuk om te doen.

We werken in kleine groepen van maximaal 10 personen, om zo de kwaliteit en de persoonlijk aandacht hoog te houden, hierdoor leer je makkelijker de technieken aan, om zo weer meer uit je trainingen te kunnen halen.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen klik dan hier voor inplannen van een proefles!

 

CFN_kickboksen2 Bestand 04-10-17 16 58 07