http://crossfitnaarden.nl/feed/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rss/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rdf/ http://crossfitnaarden.nl/feed/atom/
Menu

“Mandy Mourits”

04-08-2019, 13:57

“Ik wilde na mijn bevalling graag weer sporten om mij beter in mijn lichaam te voelen en weer sterker te worden. Ik vond het heel belangrijk om dit op een juiste manier op te pakken onder begeleiding van iemand die weet wat je wel en niet kunt doen, zo na een bevalling.

Ik merk dat ik sterker ben geworden ten opzichte van de eerste les. Hierdoor voel ik mij ook zekerder en ik heb hier veel profijt van in mijn dagelijks leven. Ik kan nu zonder pijn mijn kindje tillen of de maxi cosi dragen, waar dit voor het volgen van PowerMama nog wel eens anders was. Ik ben mij ook veel bewuster van mijn houding geworden.

Daarom zou ik PowerMama aan elke zwangere of bevallen moeder aanraden. Je leert op een juiste manier adem te halen, een goede houding aan te nemen en op een correcte manier dingen te tillen. Het is ook heel erg gericht op de alledaagse taken nu als moeder; het optillen van je kleintje, het dragen van de maxicosi etc. Ik ben er van overtuigd dat het volgen van PowerMama kan voorkomen dat je op de korte en/of lange termijn (onnodige) klachten/pijn overhoudt na een zwangerschap.”

Dit bericht is gesloten voor reacties