http://crossfitnaarden.nl/feed/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rss/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rdf/ http://crossfitnaarden.nl/feed/atom/
Menu

“Manon Wijnker”

04-08-2019, 16:24

Ik ben met het PowerMama Programma begonnen, omdat ik weer fit wilde worden na mijn zwangerschap. Het programma is laagdrempelig en heeft me een stuk bewuster over mijn lichaam gemaakt. 

Ik weet nu bijvoorbeeld welke houding het beste voor mij is als ik mijn kindje en boodschappen til en draag. Ook hoe ik mijn ademhaling hierbij moet gebruiken. 

Sharon legt altijd uit waarom we een oefening doen en waar dit goed voor is. Door het stukje theorie dat we krijgen, begrijp ik mijn lichaam ook beter. Daarnaast past ze altijd de training per persoon aan en kijkt ze wat goed voor jou is. 

Ik vond de overstap naar ‘normaal’ trainen best spannend. Op dit moment wissel ik de PowerMama lessen met de reguliere CrossFit lessen met elkaar af. Sharon stuurt mij en de trainer wat ik dan moet aanpassen en waar ik extra op moet letten. 

Verder heeft ze mij goede adviezen gegeven met betrekking tot specialistische zorg (bekkenbodemtherapie). Ik vind dat eigenlijk elke verloskundige een vrouw zou moeten wijzen op dit soort sportprogramma’s i.p.v. ‘gewoon’ weer te gaan sporten. 

Dit bericht is gesloten voor reacties