http://crossfitnaarden.nl/feed/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rss/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rdf/ http://crossfitnaarden.nl/feed/atom/
Menu

Abonnementen

11-12-2015, 12:25

Bij CrossFit Naarden betaal je niet voor je abonnement om het materiaal te gebruiken en zelf te gaan sporten. De vraag is; waar betaal je dan wel voor?

Bij CrossFit Naarden zijn we absoluut voorstanders als het gaat om groepstrainingen en voor de meeste mensen die nieuw zijn en nog niet zo bekend met CrossFit is het een fantastische manier om je eerste fundament te leggen binnen een motiverende en ‘community gedreven’ omgeving.

Maar het is belangrijk om te weten dat kracht & conditietraining, CrossFit of fitness in welke vorm dan ook, altijd een individuele doelstelling heeft met zijn eigen start-punt en een gepersonaliseerde programmering als het gaat om techniek, intensiteit en volume.

Onze missie is om jou doelstellingen te laten behalen, je gedurende het proces blessurevrij te houden en zeker te stellen dat je het maximale en beste resultaat behaald op basis van onze programmering. Hoe? Samen met onze professionele Coaches en een goed uitgezet en afwisselend programma.

Het enige wat wij van jou verwachten is de bereidheid om te leren, toewijding om steeds beter te willen worden, jezelf te blijven uitdagen en met de juiste motivatie te komen trainen.

Wat kost dit dan wel niet?

Je kunt bij ons kiezen voor het lidmaatschap dat bij je past. Vele vinden CrossFit in het begin prijzig, maar een lidmaatschap is er al vanaf € 5,- per les en of € 60,- per maand, dit is afhankelijk van de looptijd en hoe vaak je wilt komen trainen.

Nog nooit CrossFit gedaan? Kom dan eerst een proefles meedoen met ons, dan laten wij zien waar we voor staan en geven je tegelijk de nodige uitleg. Een proefles is echter niet gratis en kost € 5,-. Gratis heeft geen enkele waarde. Was je niet onder de indruk of was het absoluut niet leuk? Dan krijg je van ons de € 5,- weer terug.

 

“The magic is in the movement, the art is in the programming, the science is in the explanation, and the fun is in the community. ~ Gregg Glassman”.