http://crossfitnaarden.nl/feed/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rss/ http://crossfitnaarden.nl/feed/rdf/ http://crossfitnaarden.nl/feed/atom/
Menu

Wat is een WOD?

19-07-2013, 10:40

fotoBij CrossFit wordt een training een WOD genoemd, WOD staat voor ‘Workout Of the Day’. Elke dag maken we een andere WOD, waardoor je nooit dezelfde training uitvoert. Door met verschillende oefeningen, combinaties of intensiteit te trainen is de WOD elke keer anders. Constant gevarieerd, zoals de CrossFit filosofie omschrijft, dit zorgt voor een betere “overall” fitness en zul je je lichaam op alle vlakken uitdagen en verbeteren.

De WOD’s worden begeleid door een gecertificeerd level-1 CrossFit-instructeurs. Het lesrooster laat zien wanneer de WOD’s plaatsvinden en op de pagina van de WOD’s kun je zien wat de training die dag inhoud.

Omdat we bij CrossFit Naarden de kwaliteit van de traingen graag hoog willen houden, zijn er een beperkt aantal plaatsen per WOD beschikbaar, voor het deelnemen aan een WOD dien je je vooraf aan te melden, dit om te vermijden dat er teveel personen op een training af komen. Inschrijven voor een WOD kan via deze link, maar je kunt ons ook gerust even bellen.