Het aanbod van CrossFit Naarden

Ontdek de groepstrainingen, open gym en personal training bij CrossFit Naarden

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

WOD

Doe mee aan onze workout of the day (CrossFit les).

OLY

Een specifieke les voor het Olympisch gewichtheffen. deze oefeningen komen in de reguliere lessen ook veel voor, maar hier tijdens deze trainingen zal er extra aandacht aan besteed worden.

Open gym

Vrij training blok voor mensen die al ervaring hebben en geen begeleiding nodig hebben.

Strength

Specifiek uur waarbij de focus ligt op het opbouwen van kracht d.m.v. verschillende oefeningen.

Kids/teens

Kinderlessen die zijn opgedeeld in 2 groepen. de pre-teens zijn van 8 t/m 12 jr en de teens zijn van 13-18 jr.

Wat onze leden zeggen

“Inmiddels een paar maanden lid van Crossfit Naarden en ik heb het enorm naar mijn zin! Kundige en gevarieerde type coaches die allemaal in staat zijn de routines op didactische wijze (en met humor) over te brengen.

De box is ruim opgezet en daarom alle vrijheid om te bewegen en is voorzien van alle materialen die je als crossfitter nodig hebt.
Wat mij ook is opgevallen is dat sfeer onder de sporters uitermate goed is bij Crossfit Naarden. Iedereen support elkaar en dat werkt stimulerend.

Ik zou iedereen adviseren om eens een proeftraining mee te draaien en je zult begrijpen wat ik bedoel!”

-Jordi

“Ondanks ik altijd heb verkondigd niet binnen te willen sporten en al helemaal niet in een gym heeft CFN me onwijs positief verrast. Na 2 recente zwangerschappen wilde ik naast duursport (buiten!) graag een andere sport gaan doen met een focus op kracht/flexibiliteit – en dat heb ik hier zeker gevonden. Heel persoonlijke ontvangst en begeleiding – voor ieder niveau”.

-Kim

“Ik ben in de zomer van 2022 gestart met sporten bij CrossFit Naarden, met een 6 weken challenge. Tijdens deze zes weken sport je onder begeleiding 3 keer per week op momenten dat het jou uitkomt. Daarnaast krijg je een voedingsschema. Het sporten doe je op je eigen tempo waardoor het leuk is en het heel goed vol te houden is, zelfs als je een slechte conditie hebt. In het voedingsschema moest ik wel wat dingen laten (kazen, wijn, chocolade…). In het begin lastig maar na een week was ik helemaal gewend en er ook heel blij mee. Je eet wat je nodig hebt en ik heb geen moment honger gehad. De begeleiding is super. Je kunt op ieder moment vragen stellen en krijgt veel tips die echt nuttig zijn. Na zes weken was ik 7% lichaamsvet kwijt. Super resultaat! Ik sport er nog steeds met veel plezier”.

-Irith

“Super enthousiast!! Voor het eerst dat ik niet met tegenzin ga sporten. Maxime heeft een ontzettend leuk team van coaches samengesteld die oprecht betrokken zijn en belangstelling hebben voor je. De groepen zijn klein en de persoonlijke aandacht is groot. Geen les is hetzelfde waardoor het iedere les weer een uitdaging is. Daarbij is de sociale omgang tussen de sporters onderling er prettig wat, samen met de enthousiaste coaches, zorgt voor een prettige sfeer. En als laatst, het persoonlijk resultaat mag er ook zijn, bijna 8kg kwijt in vier weken tijd! Blij dat ik de stap genomen. Dankjewel CrossFit Naarden, jullie gaan me vaker zien!”

-Floris

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

 

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis proeftraining.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

 Alles van groepstraining tot open gym bij CrossFit Naarden

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 9 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Naarden. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: groepstraining, personal training en open gym. Met onze Gratis proeftraining en Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.